Plugg...

Jag har pluggat jättemycket idag :(.
Det är så tråkit!!!

Jaja, nu har jag tagit en paus och jag är på datorn och dricker varm choklad! :). ilove.
Jag har också ätit gooooooooooodis! :D.

Nu ska jag gå och typ skypa lite med Johanna som är i USA!

Puss & kram / Sofia


Vi har gäääster!

Hej svejs!
Jag sitter i soffan framför TVn med datorn i knät och spelar rock band, hehe :). Jag sjunger bara sådan tur är, annars skulle jag ha ett trum sett i knät eller en gitarr, de sulle ju inte gå haha! :D.
Jag försöker blogga och samtidigt kolla på texen som jag ska sjunga haha. De går inte så bra ;).

Som sagt så har vi gäster! En familj från Linköping som är väldigt bra vänner till oss, familjen Falkenberg :). Det är tre barn i familjen Falkenbergs familj, och två föräldrar ;). Barnen är två killar och en tjej. Tjejen heter Johanna och hon har åkt till USA på ett "high school year". Det menas med att hon bor hos en värdfamilj som tar hand om henne :). Som ni då fattar så är hon inte här hemma hos oss nu som de två killarna är just nu. Vi tre och min syster sitter och spelar rockband tillsammans :D. Det är kul och mysigt!

Den här veckan så åkte jag och Ester till farmor och farfar som jag har sagt i ett tidigare blogginlägg :).
Igår så sov jag över hos Hanna, hela kvällen så satt vi och skrev i våran svenska bok :(. Fast vi åt tacos också, mums! Och glass! :D.

Idag kom Lydia och några till små tjejer och plingade på på våran dörr. Dom var utklädda och gick "bus eller godis" ;). Dom var väldigt läskig! Hihi.

Jaja, nu ska jag vara social!
Puss/ Sofia

 HAPPY HALLOWEEEEEEN!

HAPPY HALLOWEEN!


I'm back

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka från London, eller egentligen kom jag hem för 2 dagar sen men ändå. Jag har tagit massa bilder och självklart ska jag visa men jag vet inte vart jag ska börja. Köpte typ ingenting där, hittade inget, fast vi kollade iofs inte så mycket i affärer. Lovar att berätta mer om London senare. Idag ska vi ha halloween-fest för några kompisar, det blir kul. Älskar skräck! Jag tycker att det är väldigt roligt att klä ut mig, pynta huset lite och hitta på galna idéer om hur man ska göra maten läskig. Idag blir det förmodligen blodig tandoori chicken och gröna larver (karamell färga riset) :P




Halloween is the shit!

Helluu:D i tisdags  va jag och mamma på värsta läskiga grejen. det var typ en guidad tur på den kungliga teatern i drottningholm. fast det var på kvällen när det var kolsvart ute och det var iskallt i teatern för att antika grejer skulle förstöras om det var för varmt. iaf så den här guiden berättade spökhistorier som hade hänt i teatern mendan vi gick runt där!!( den byggdes på 1700-talet :O)  men det läskigaste var att hon själv och hennes kollegor hade varit med om det hon berättade! och det var alldeles sant, för hon ljög inte det såg jag! det kan ju finnas naturliga förklaringar och så men ändå, när man gick där det hade hänt och ända ljudet man hade var en liten ficklampa. jag får gåshud bara jag pratar om det. jag kan berätta om lite saker som hon sa att hon hade varit med om; det var på kvällen och hon hade bestämt med en kollega att hon skulle hämta upp honom vid teatern när han var klar( han hade kvälls passet) och så skulle de gå ut och gå med hennes hund medan de väntade på nattbussen( det här var alltså mitt i natten :S). kollegan, vi kan säga att han hette Peter, hade bara en grej kvar han skulle göra innan han kunde gå hem, det var att gå runt i hela teatern och kolla så att ingen var kvar. den här teatern har två våningar och massor med små rum. när han kom upp på övervåningen såg han i ögonvrån en man som stod i hörnet i ett rum. han undrade vad han gjorde där och gick för att säga till att han skulle låsa och att mannen måste gå. han gick in i rummet, mannen hade grå 1800-tals kläder på sig.peter tyckte det här var lite konstigt men gissade att mannen hade haft en föreställning och inte hunnit byta om. då hände det, så fort han tittade in i mannen ögon började guidens hund( som stod utanför) yla något förskräckligt( guiden som ädge hunden menar att den aldrig har ylat förut och att den aldrig har gjort det efteråt) peter tittade mot fönstret och när han tittade tillbaka var mannen borta.

läskigt va?! och det här är alldeles sant, och vi fick stå i det rummet! plus att den gråmannen har setts innan och efter det. men dom här personerna som sett honom har inte haft någon som helst koppling till varandra och det var fler, säkert 10 år mellan gångerna dom såg honom.

giuden berättade också om ett spöke som bodde i teatern som hette karin. hon hade varit nån tjänstekvinna men dött när teatern byggdes, vet inte hur men hon kan ha fått nått över sig eller nåt sånt, iaf så bor hon i ett speciellt rum i teatern och om man inte knackar innan man går in så blir hon arg och förstör föreställningar eller släcker lampor, och då måste en scenchef och upp och prata med henne och be om förlåtelse. det här händer än idag!
det kanske inte låter så läskigt eller trovärdigt när jag berättar det nu men när man stod där var det så himla läskigt och man trodde på vart ända ord hon sa som om det var fakta! jag tror fortfarande på att det här faktiskt har hänt, för hon var noga från vilka kollegor hon hade hör detta, om de inte var trovärdiga så berättade hon inte dom historierna men dom här historierna kom, dels från henne själv och dels från kollegor hon litade på och visste att dom inte skulle hitta på något sånt.

det blev ett långt inlägg, haha xD


PUSS O KRAM//SALLY<33 


JAG HAR

FÅTT EN NY LAPTOP! WOHOO!
Den e helt helt helt svart, jättecoool! I LOVE!

Jag kom hem idag från åtvidaberg, jag och ester åkte tåg i måndags till åtvidaberg och kom hem idag via tåg. I åtvidaberg bor farmor och farfar :). Det var väldigt kul att åka dit och väääääldigt skönt! Vi tog det mest lugnt, det var skönt och avslappnande. Det var ingen stress att göra något eller fixa något, skönt!
Som sagt så åkte vi tåg dit, jag har märkt att det är väldigt kul! Jag vet inte riktigt exakt vad som e kul, men aja.

Imorgon ska jag sova hos hanna! :D. De blir mysiiigt. Men tyvärr så måste jag plugga hela dan innan jag åker hem till henne :(.
Jag tycker att det borde var förbjudet att ge läxor och prov över lov och ledigheter!!!

Jaja, nu ska jag kolla på bonde söker fru, hihi!

Puss och kram! / Sofia


MYSKVÄLL MED

Sally! :D. Hon ska sova över idag hemma hos mej oh vi ska ha och har mysigt ;D.
Vi har kollat på "the proposal" och kollar nu på "peter pan" XD. Vi har mumsat på cream cheese chips, fanta world, godis och ben & jerrys half baked! :D! Jätte gott och mysigt :D. En väääldigt bra början på höstlovet!

 mmm.. c'est bon!

 :D
/ SOFIA OCH SALLY <3


JAG ÄR GLAD!!!

Pga många saker, först så e de HÖSTLOV, me like much <333
sen så e de lite andra bra grejer också :)
PUSS OCH KRAM //HANNA <3

mys-tofflor/skor?

ja hitta ett par jättemysiga skor eller tofflor (ja e inte säker)

PUSS OCH KRAM //HANNA

Idag har jag

vart hemma. Har mått lite dåligt. Har bara tagit det lugnt och slappat. Men jag blir alltid lite stressad när jag är hemma och inte gör något. Känns som att jag missar massa i skolan och så, och så sitter jag och skjuter upp läxor hela dagen. Aja, Hanna sa att det inte hade vart nåt viktigt.


Stallet

Idag var jag, Hanna och min lillasyster i stallet. Jag red Dennis och det gick rätt bra.

Hanna och jag på bussen




SUGIG bild på mig och Dennis (syrran tog bilden :P)


Hanna och Danne


Igår

Hej, hej, förlåt för lite dålig uppdatering. Fick en önskan om mer uppdatering så jag ska försöka pusha på de andra tjejerna lite. Här kommer lite update:

Igår var jag på stan med mamma och lillasyster. Först var jag vid Odenplan och kollade lite i affärer. Sen käkade vi lunch på Burger King. Efter lunchen åkte vi ut till typ Nacka för att kolla på "Svenssons i Lammhult" affären som finns där. Vi handlade asmycket, kommer bli sjukt snyggt :)

När jag var på Odenplan hade jag lite tråkigt på Lindex och provade lite smink på handen -vilket resulterade i det här:





Hehehe

Lite saker jag kollade på på Odenplan:


Doc. Martens inspirerade skor -fast med klack :)




Stövletter med "nit"-band


Sagt om mode









Foton jag tog när jag satt på ett café, tyckte det var lite kul.


Helg

är vad jag lever för.
Idag fick jag reda på att jag fick MVG på mitt engelska-prov. Jag är nöjd med det. Ikväll ska jag vara barnvakt åt våra grannar/vänners ursöta barn, 2 tjejer som är 6 och 8. Det blir kul :) Imorgon ska jag slappa och på söndag ska jag göra alla de där sakerna som jag alltid gör på söndagar (rida, simma m.m.)

 

Hemma

från badet. Eller ja, jag kom hem för ca. en halvtimme sen. Det var iallafall jättekul, vi badade i äventyrsbadet och i jacuzzin. Vi åt hamburgare/korv och pommesfrites till lunch och badade lite bastu. Efter det badade vi lite till och sen blev vi trötta och började duscha. Då bastade vi både vanlig bastu och ångbastu. Har hört att ångbastu ska vara jäkligt bra för en, typ rensar porerna och bra för lungorna eller nåt. Känner mig iallafall fräsch nu. Fast vääldigt trött!


breathing a break

Idag är det studiedag! :) fast  jag måsste plugga hela dagen, vi har so prov på fredag :( inte så kul att ägna typ den enda studiedagen man får till att plugga men sånt är livet, haha xD igår va jag iaf hos madde med oliwia, mickan och karin, det var jättekul :D vi kollade på film och åt vääldigt onyttigt( mickan hade en seriöst gigantisk chipspåse med sig och vi åt typ upp hela xD)
Juste, jag måste fixa en såndär namn skylt! får göra den nu :D

puss och kram/ sally<3

http://www.youtube.com/watch?v=3uF36s7W_ZA    <--- mikis tipsade mig nyss om dom, älskar dom!

Studiedag 2

Igår var vi lediga! Och idag är vi lediga! Lycka!

Igår stannade jag inne hela dagen och pluggade och tog det lugnt. På kvällen var jag simtränare.

Idag ska jag, Sofia och Hanna till Eriksdalsbadet tillsammans. Det blir roligt. Vi kan träna lite (HOST* eller inte), vara i Äventyrsbadet (woho!) och slappa i jacuzzisarna. Sixten och Harald kanske följer med, vet inte riktigt. Jag tycker verkligen man ska passa på att göra något speciellt på en studiedag.


091011

Heej, ikväll har vi haft "kalas" med min släkt för att jag har fyllt år, ja fick ganska många presentkort, lite kläder och ett par jätteroliga "tofflor" (tror ja :P) som ser ut så här :



Tihi söta va?!

PUSS OCH KRAM//HANNA <3

Ballons

Idag har jag vart i kyrkan på morgonen. Det var mässa i typ 2 timmar. Not so nice. Fast det var rätt gulligt när alla sjöng och var glada. Det var festmässa så det var massa ballonger i kyrkan. Efteråt fick alla varsin ballong och då fick man gå ut utanför kyrkan och då skulle alla släppa ballongerna samtidigt. Det var iallafall kul :)


Innan alla släppte


Woho!


Fika

När vi kom hem från höst promenaden gjorde vi scones och varm choklad. Vi bjöd över grannarna på fika, det var supermumsigt :) Här kommer recepten så ni kan göra eget höst-fika!

Scones 12 st.

8dl vetemjöl
1,5 msk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk strösocker
100 gram smör
4 dl mjölk eller filmjölk

Ugnstemperatur: 225°

Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i tunna skivor och blanda i dem (det ska inte vara klumpar). Häll i mjölken/filmjölken och blanda snabbt ihop det till en deg. Lägg ett rätt tunt mjöl på bordet och lägg degen där. Dela upp den i lagom stora bitar och rulla dem. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca. 15 min. Klara!

Serveringsförslag: Jag tycker att det är supergott med vispgrädde och jordgubbsylt på om man inte vill ha det så matigt.






Varm choklad  för ca. 4 personer

100 gram mörk choklad (70%)
1 liter mjölk
2 st kanelstänger

Hacka chokladen i bitar. Koka upp mjölken. Lägg i den hackade chokladen i mjölken, rör om och vänta tills den smälter. När chokladen har smält och är varm lägger du i kanelstängerna. Sen är det bara att servera!














Coco avant Chanel

Igår gick ju jag och mamma som sagt på bio och såg "Coco- livet före Chanel". Jag ville verkligen se den eftersom den handlar om en av modehistoriens viktigaste människor. Man lärde sig väldigt mycket om henne av filmen, det var väldigt kul att se vart hon fick sin inspiration från. T.ex. hennes båtringade, randiga tröja fick hon från fiskare hon såg på en strand. Coco, eller Gabrielle som hon egentligen heter var väldigt cool tycker jag. Hon vägrade använda rosa långklänningar med massa krimskrams på och istället sydde hon snygga svarta klänningar och använde byxor. Synd bara att de inte tog med när hon använde baddräkt på stranden.

Annars var filmen väldigt bra, för en sann modeälskare är den här filmen ett måste. Audrey Tautou är perfekt för rollen som Coco. Fina miljöer och kläder gör filmen mycket trovärdig. Jag rekommenderar den till modeintresserade som gillar fina franska filmer.


J'aime le cinema


Höstpromenad

Vi gick en promenad i Hagaparken igår. Det var jättemysigt. Vädret var perfekt, soligt och lite svalt. Jag älskar höstluft! Den är så fuktig och sval och så luktar den speciellt.

 




Örhänge

Från H&M -29 spänn. Var tvungen att köpa, så söta :)


I love

this song

syrran har tagit datan med bilderna som gisslan. inga bilder idag :(


Födelsedag idag ;)

Heeej :) Idag e de min födelsedag :) Igår så va sof o lydia hemma hos mig på middag, film och övernattning. Det var jättemysigt. Ja fick en jättesöt handduksglass av sof och ett litet skönhetskitt av lydia: mini sos-handkräm, mini parfym, med doft av jordgubb och en concealer som ja önskade mig :)

Imorse vaknade jag av att min familj kom in och sjöng:) och då fick ja presenterna^, och en jättehäftig komplicerad systemkamera :D, bra för mig för jag älskar att fota :)

Min förmiddag var jag tvungen att tillbringa i kyrkan för att träffa alla konfirmander igen :(, de va inte så kul, men jag träffade sofias kompis alicia som va jättesnäll och gullig :) Sedan efter kyrkan så åkte jag och FÖDELSEDAGSSHOPPA!!!

Jag köpte:

En jätteskön tjocktröja på WESC :)


Söta BJÖRN BORG trosor <3

Söta, JÄTTEsköna mysstrumpor från Cubus :)


Oxå jätteskön huvtröja från Cubus <3


Snyggt linne från H&M (det e lila ränder) :D


Svart bas t-shirt från H&M

PUSS OCH KRAM//HANNA (the birthday-kid)<3<3


Grattis Hanna!

Igår såg vi på idol och filmen Big Daddy. Big Daddy var bra men jag är inte ett stort fan av idol. Min present till Hanna var ett litet vinter-fräsch-kit med en söt jordgubbsparfym, en concealer och en handkräm. Jag tror hon blev jätteglad :)

Hanna hade dukat gulligt med höstlöv


Goda drinkar

Sofia och jag


Sofia och Hanna

Suddig bild på the birthday kid


Igår och idag

Igår var det jätte mysigt, berättar mer när jag kommer hem. För idag ska vi gå en mysig höstpromenad, baka scones och kolla på "Coco -livet före Chanel" filmen. Det blir skitmysigt :) När jag kommer hem laddar jag upp bilder och så.


Imorgon fyller Hanna 14!

Ikväll ska vi hem till henne på myskväll och sen ska vi sova hos henne. Vi ska äta middag och kolla på film. Det blir jättemysigt :) Ses imorrn!

  och...



.


Torsdag

Idag har vi haft vanlig dag- IGEN. Hände iallafall en kul grej.

Det var så att Harald och Sixten i min klass satt och bråkade på lektionen. Plötsligt skriker Sixten att Harald bryter av hans stift. Harald nekar och skriker:

- Men ta fram din grej då! Visa din grej!

Han menar då Sixtens stiftburk, eller vad man kallar det, han ville visa att stiften som han satt och bröt av var för långa för att få plats i Sixtens stiftburk, alltså inte Sixtens stift. Men man kan ju misstolka det :P Det gjorde iallafall hela klassen. Dagens garv för mig :)


Egentligen skulle jag vart på Hötorget nu för att köpa en present till Hanna, men orkade inte. Får bli imorgon istället.


Cirkulationsträning

Heej :) Idag hade vi cirkelövningar, de e typ styrketräning (för er som inte vet (: )
De va ganska kul för ja och lydia jobbade tillsammans o vi bara flamsade runt :D

Vi föralltid<3
P


Michael Jacksons ghost

Kolla på den här videon, den är jättebra! VIKTIGT: Ha rätt högt ljud så att du hör bra och koncentrera dig på filmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAHAHA!!! Jag pratade i telefon med Hanna och Sofia medans de kollade på klippet. Sjukt kul! Jag vet, jag är elak. När ni har kollat på klippet: visa det för någon annan!


Onsdag

Idag har vi haft vanlig skoldag, inte så kul. På svenskan spelar vi teater och på gympan hade vi styrketräning, de va faktiskt kul! Jag och Hanna körde tillsammans och vi bara flamsade. Just nu sitter jag och äter glass och sen ska jag hämta syrran på fritids.


14 år!

I T's  M Y  B I R T H D A Y  O N  S A T U R D A Y ! ! !
De va fett kul när sofia fyllde år i våras, jag och lydia försökte få hela klassen till Gröna Lund och överraska Sofia. Jag tycker att vi lyckades fett bra, typ hälften kom ju i alla fall. Hon blev jätteöverraskad, de va jättekul :)
Ja har ingen aning om vad ja önskar mig, (inte smycken!) Jag tkr att de e asfint men jag orkar aldrig ta på mig dem och välja vilka ja vill ha på mig... Jag har massa smycken men ja använder typ aldrig,

Idag va ja hemma hos lydia, vi bakade kladdkaka med ett eget kul recept, den blev god men inte så kladdig :)
Vi gjorde oxå färdigt lite tråkiga läxor :(

seee yaa!
PUSS OCH KRAM//HANNA <3

Lydia, jag :)


MIO <3<3

Här e lite bilder på min hund mio som va jäätteeduktig på utställning denna helg :)







PUSS OCH KRAM//HANNA

nothing to do :(

Heeeeeeeeeeeej, nu har ja ganska tråkigt, ja e inne på datorn och kollar på simpsons samtidigt. ja väntar på att desperate housewives sak börja :)
vet inte riktigt va ja ska skriva...
ja bloggar mera sen ;) PUSS OCH KRAM//HANNA <3

Desperate Housewives!!!

Ikväll är det äntligen säsongspremiär! Jag har längtat jättemycket. Idag hat jag och Hanna bakat en kladdkaka så den kommer jag nog äta ikväll, mums :) Efter skolan idag skulle vi göra ett matteprojekt, vi skulle ta tid på hur lång en SL-minut är. Det var hemskt, man frös om händerna och det var superstressigt och tog massa tid. Skönt att vara hemma nu :) Nu ska jag äta middag.


trött...

Hej hopp! Idag har jag haft ganska tråkig men ändå mysig dag :) . Dagen började med en gudtjänst i kyrkan med alicia, lydia och sally. Mysig promenad, ganska långtråkig gudtjänst... Det var en söndags skola i kyrkan med massor av små barn som sjöng en jättegullig sång för oss om lejon, jätte sött!
Det var en mysig höst promenad innan och efter gudtjänsten, jag sally och alicia gick t min och sallys gamla skolan och checkade in den lite haha. Det fanns en katt där som stalkade oss, mest alicia haha :).

Sen gick jag iallfall hem, pluggade lite och tog de lugnt :). Vi har engelska prov imorrn :S.
Hoppas de går bra, men de tror jag ;) .
Ha det så bra,

 söt bild på finaste <3 Tog denna bild när jag satt och myste i hans box i lärdags. älsklings ponny<3


 knasiga katten.



You were all yellow

första gången jag skriver!! :) idag var jag, Lydia, Sofia och Alicia(tror hon hette så, rätta mig sofia!) på någon kyrkmässa det var kul, fast ganska tråkigt. prästen sa massa grejor och så skulle man sjunga psalmer, hahah xD iaf, jag kan inte fatta att sommaren är slut! det kändes som det var i går man kunde gå runt i shorts och linne och ligga på stranden och nu värsta haglar det och allt är gult och fult. Nä, men hösten är faktiskt väldigt fin, den finaste årstiden, bara det hade vart lite varmare och ljusare! :)
Juste!! Jag har köpt en egen flöjt! eller jag har fått den, mamma köpte ;) den är skitfin, vågar knappt ta i den och den var dyr, kan man väl säga, hehe, men jag ska ha den hela livet så det är det värt! :D
puss o kram//Sally

STORM!

Laskigt, nu ska ja snart hoppa pa farjan och aka hem, men nu fick ja veta att de kmr va asblasigt och stormvindar nar vi e pa havet :S Jag blir ganska latt aksjuk pa batar i alla fall, inte sa mkt i bilar. I alla fall dom har stallt in den lilla baten till nynashamn, den stora gar fortfarande. Men ja vet inte hur lange till, och ja vill helst aka hem idag :) Idag har vi varit pa en hundutstallning med mio, stackarn gillade inte nar frammande manniskor tog pa han sa han ryggade och hoppade. Men annars va han valdigt fin i formen och sant tyckte domaren. Och han fick en sot liten rosett och ett diplom <3 han va sa duktig (stolt matte) :) Imorn ska vi ha engelska prov, ja har inte pluggat sa mkt men ja tycker att det kanns ganska latt :) Annars tror jag inte att den hander ngt mer spannande den har veckan, lr juste, eh ja fyller ju ar pa lordag :P ja hade halvt glomt de, Ja bloggar nog mera sen :) PUSS OCH KRAM //HANNA

Söndag igen

Nu ska jag till kyrkan (konfa) med Sofia. Har rätt bråttom. Sen ska jag till stallet och tillsist ska jag simträna, stressa stressa. Tur att jag bara var hemma och slappade igår :)


091002

Idag är det äntligen fredag! Leeedig :) Vi fick reda på våra resultat på mattaprovet... VG! Woho, jag är glad att jag klarade det. Jag hade också min engelska-presentation om Oman, det gick faktiskt skitbra, tror jag :)
Ikväll ska vi ha gäster så jag ska städa mitt rum och hjälpa till att laga tacos.

Tog lite höstiga bilder idag efter skolan:

Sofiasötnos




När jag kom hem såg jag att mamma hade köpt Ballerina Pepparkaka. Låter rätt konstigt, pepparkaka och nougat. Undrar om det är gott?



UPDATE: De var faktiskt väldigt goda, konstigt nog. Tycker att de vanliga kakorna är rätt torra och smaklösa så det var gott med lite smak.


Dagens outfit


Min nya tröja- Topshop
Mörkblåa jeans- Gina Tricot

Notera paljett-axelvaddarna :)


Shopping

Igår köpte jag:

Supersnyggt linne med spetsrygg. Perfekt för fest.


Ryggen

Underbar långärmad tröja- prickar in 3 hösttrender! Axelvaddar(!), paljetter och svart. Love.

Söta trosor


Topshop V.I.Ps

Igår var Hanna och jag på vip-shopping hos Topshop. Det var superkul! Vi fick jättemycket rabatt så Topshop var plötsligt fett billigt. Det bjöds på jättegott snacks från Exotic Snacks och champagne. Både jag och Hanna shoppade såklart lite. Fick med mig en långärmad tröja, ett linne och ett par trosor.


Vi stod och väntade ett tag.


Hanna med en söt tröja, hon köpte den sen.


Moi



Snacks och dricka


Goodiebag :)


High heels


Väntar på Hannas pappa

Hehe


HUNDHELG PA GOTLAND

Heej nu aker ja till gotland :) ja kmr nog blogga pa mobilen, juste idag fick ja veta att ja fick VG+ pa matteprovet som vi hade igar :) ja ar valdigt lattad, ja tyckte inte att de kandes sa bra nar ja satt dar men nu e jag valdigt nojd :) Bloggar mer sen :) PUSS OCH KRAM // HANNA

Höööst!

Idag är det första oktober! Höst på riktigt!  Jag tycker faktiskt att det är rätt mysigt när årstiderna ändras. Fast det var inte mysigt i morse, då var det skiiiiitakallt! Jag fattar seriöst inte hur jag ska överleva vinern? Hur har jag klarat de förra vintrarna? Aja, vi får se, hoppas jag överlever.

Nu till skolan- Idag hade vi matteprov, I think I sucked- totally. Asså om jag har tur får jag IG! Hehe. Jag hade faktiskt förberret mig rätt bra och jag var ganska säker på allt. Nu till lite bättre nyheter- jag fick MVG(!) på mitt franska prov!!! Woooho! Nu är jag verkligen glad :) Jag, Sofia och Hanna fick alla Mvg på våra franska prov så jag och Sofia gick hem till henne en stund efter skolan och bakade kladdkaka. Den var helt sjuuukt god! Krispig uppe och jättekladdig inuti. Jag kanske letar fram receptet till er senare :)

Nu ikväll ska som sagt jag och Hanna på något sorts Topshop event, blir superkul! Vi kommer få 20% rabatt, de bjuder på snacks och dricka och det bästa av allt- goodiebags! Jag måste klä på mig liite finare kläder bara (sitter här i mjukiströja) och sen är jag redo att åka :)

Haha vet ni en kul sak som hände idag på lunchen? Killarna typ tävlade om vemsom kunde äta flest chilisar, de va fett kul. Hanna och Debby ville också smaka, sen drack de typ 5 glas mjölk var :P Jag har smakat chili förut och då lovade jag mig själv att aldrig göra det igen, och idag höll jag det löftet :)


Haha, snyggingar :P


Bulle i ugnen- nästan, hehe



RSS 2.0