Plugg :(

Heej hopp!
Sjuuukligt mkt plugg vi har! :S. Har pluggat matte och engelska enda tills jag kom hem tills nu och har fortfarande plugg kvar... Tog en paus för de blev för tråkit haha :) . Matte prov imorrn, nervös!

här kommer några bilder från när jag, lydia och hanna var i vällingby och lite annat:).


 
Lydish ;)


Becka :)


Debby :)


Hannish :)


Hanna igen


Igen ;)


Lydia :)


Fin skylt :D





bloggar pa mobilen

Hej ;)nu sitter ja framfor tvn och bloggar pa min mammas mobil, hon har. En rolig lten mobil som ser ut som en dator i miniformat :) Ja kollade pa idol precis, ja tycker att erik ska vinna, han ar sjukt bra tkr ja. Vem tkr du ska vinna? Forlat att ja inte har bloggat sa mkt, men vi har haft typ 3 prov den har veckan, matte, franska och bild. Sa ja har varit lite upptagen :P Tur att lydia har bloggat i alla fall :D. I helgen ska jag aka till gotland, ja ska pa hundutstallning med min hund. De ska bli jattekul. Ja har en lagotto romagnolo som heter mio. Han e jattesot :) Nu ska jag nog ga och lagga mig, matteprov imorn ju PUSS OCH KRAM // HANNA :)

How to survive in the forest

Idag har vi haft en vanlig skoldag. På gympan lärde vi oss att sätta upp vindskydd och använda stormkök. Vi hade värsta fajten om hur vårt vindskydd skulle vara, tur att vår gympaläraren inte såg oss eftersom samarbetet var det viktigaste :P Tillslut klarade vi det iallafall. Vi kokade saft i stormköket, det var skitaäckligt, saften var skitstark och brände i halsen.

My team under vårt vindskydd.



Partytältet, haha

Imorgon är det först matteprov-tråkigt, sen ska jag och Hanna gå på VIP-shopping hos Topshop. Det blir superkul, äntligen händer det lite grejer :) Då är jag dessutom klar med matteprovet så då kommer jag inte ha någon ångest längre, woho! Just nu sitter jag och äter glass, men sen måste jag plugga.


090929

Idag har vi varit i skolan som vanligt, inte så kul. Maten var inte alls god och nu måste jag plugga. Tråkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt!!!!! Asså shit, längtar tills jag tar studenten, nej då är det universitet, efter universitetet då? Nej för då är det jobb! Tråååkiiigt! Fast jobb är iallafall roligare än skola. Annars hade nog alla dött av tråkighet tror jag. Jag kan vinna storvinsten på lotto och bli rik, då kan man ha kul, det var en bra idé. Fett smart jag är.

Snart är det Greys Anatomy, tur att det finns, annars hade jag dött av tråkighet innan jag föddes. Tacktack.

Hanna, Sofia och Sally, nu får ni börja blogga, det är ju bara jag som bloggar!

Fika paus

Igår drog Hanna och Sofia ut mig på en fika. Vi hann också kolla i lite affärer.


På perrongen


Haha, man måste kunna bjuda på sig själv


som sagt, hehe


Jag och Sofia provar coola mössor, hehe


Mitt fika. Jättegod liten sak med vit choklad.




Sötnos


Some pics

från igår. Vi kollade på 2 filmer; "All the boys love Mandy Lane" och "Hip hip hora". "Mandy Lane" filmen var sjukt konstig, fattade ingenting i slutet, men "Hip hip hora" var ju kul, en klassiker, hehe.


Sötnosar


Hannapanna och Becka


På tunnelbanan


Lollo och jag (osminkad :P)


Godmorgon

Idag måste jag plugaaaaaaa! :( Men först måste jag faktiskt få ta det lite lugnt. Det blev inte så sent igår, jag var hemma vid 00.20 eller nåt. Jag kunde inte somna förrens typ 02.00, vet inte varför, jag var helt enkelt inte trött. Eftersom inte alla är lediga idag så blev jag väckt av min familj som gick upp vid 7 fast det var inte så farligt, somnade typ om med en gång.

Nu är jag iallafall vaken och har precis ätit frukost. Jag vill ta det lite lugnt innan jag börjar plugga. Jag bloggar lite senare och lägger upp lite bilder från igår, om jag inte har dött av tråkighet.


Nu drar jag

till Rebecka. Jag kommer möta upp Sofia och Hanna på vägen. Eftersom det bara är en mysig filmkväll blir det en casual outfit och inget smink.


En crappy outfit-bild men den får duga, see ya!



Stressig

men kul dag idag. Vi håller på att konfirmera oss just nu så vi ska på gudstjänst nu på morgonen. Efter det ska jag till stallet och rida lektion. Sen på kvällen ska vi hem till en kompis och ha filmkväll eller nåt. Vi har studiedag imorgon som tur är. Det kommer att bli jättemysigt, nästan alla tjejer i klassen kommer + 2 killar, hehe.

Igår var jag ju hemma hos Hanna. Vi träffade några kompisar i parken och var med de ett litet tag. När vi kom hem igen kollade vi på "Slumdog Millionaire", en väldigt sorglig och hemsk film men jättebra ändå. Pappa hämtade mig vid 11.

Imorgon har vi ju som sagt studiedag och då ska jag plugga massor. Vi har matteprov på torsdag och franskaprov på onsdag. Hoppas det går bra, önska mig lycka till! Lycka till Hanna, Sofia och Sally!

Skansen :)

Idag har jag varit på Skansen med min familj. Det var jättemysigt och vädret var underbart. En perfekt dag :) Vi kollade på djuren och käkade våfflor, mums :) jag tog massa bilder och jag tänkte visa några:


En liten gris som alltid sprang iväg när man ville fota.


Den här ekorren var jättesöt! Den var inte alls rädd, det var t.o.m en tjej som stack fram handen och den nosade på den.


Påfågel


Renbebis


Älgbebis


En björn.


Björnmamma och björnbebis, så söta! Man ville bara krama dem!

Den här söta lilla ponnyn kanske ser oskyldig ut, men den bet tag i min lillasysters kompis arm och vägrade släppa, haha :P


Små söta kaniner.


Lillskansen! Det bästa med hela skansen. En liten getbebis!

Nu ska jag hem till Hanna och ha lite filmkväll. Några andra skulle egentligen ha kommit men de kunde inte :( Aja, det blir såklart kul ändå! Ses!


Lydia...

heter jag. Jag bloggar här tillsammans med Hanna, Sofia och Sally. Jag tänkte presentera mig: Jag är 14, snart 15 år. Jag gillar att simma, rida och att vara med mina underbara kompisar. Jag har en annan blogg som heter www.lydeeas.blogg.se men jag ska ta bort den och bara satsa på den här. Jag kommer att skriva om min vardag, mode och annat roligt. Jag är väldigt intresserad av mode och jag brukar läsa modebloggar och modetidningar som Elle. Jag älskar att shoppa! Synd att man inte har så mycket pengar :P Ni kommer att kunna läsa lite stiltips och få inspiration. Hoppas ni gillar bloggen!

Första inlägget :)

Hej detta är en nystartad blogg, vi e fyra tjejer som e jättebra kompisar. Vi kommer skriva om lite allt möjligt tror ja :) Hoppas att ni vill läsa <3

Puss & kram ! <3 /Hanna, Lydia, Sofia o Sally <3


RSS 2.0